Dobblerit kom till Förenta staterna med europénybyggarna som flydde från deras nationer och dreamed av start per nytt liv på kusterna av amerikankontinenten. Det fanns två sorter av nybyggare. Det fanns stamgästnybyggarna som är endast wishen var att göra ett nytt liv för dem i den nya världen. Och det fanns puritorna, som önskade att undvika värderar av deras infödda länder och bor en goda per puritanskt liv, ire., inget könsbestämma och inget dobbleri.

Som åren passerade, började kolonierna att se dobbleri i ett olikt beskåda. De började att se, att det var en lätt källa av intäkt för kolonierna och att det kom med i mycket - nödvändiga skatter. Det var när dobblerit legalized först i Förenta staterna. Detta ändrar emellertid, då, i 50-tal probitionen kom in i styrka, och ögonblickligen allt alkohol och dobbleri förböds.

Emellertid som åren av förbud passerade, blev dobblerit mer banalitet, och den so-called speakeasyen byttes ut av det konventionella kasinot, som vi vet i dag det, och dobblerit är nu i nästan varje hem i Amerika.

Categories

Selected Articles

Close