Το παιχνίδι ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες με τους ευρωπαϊκούς αποίκους που τρεπόμενος σε φυγή από τα έθνη τους και ονειρευμένος την έναρξη μιας νέας ζωής ακτή της αμερικανικής ηπείρου. Υπήρξαν δύο είδη αποίκων. Υπήρξαν οι κανονικοί άποικοι που μόνο η επιθυμία ήταν να κάνει μια νέα ζωή για τους στο νέο κόσμο. Και υπήρξαν οι πουριτανοί, οι οποίοι θέλησαν να αποφύγουν τις τιμές των εγγενών χωρών τους και να ζήσουν ένα αγαθό μια πουριτανή ζωή, οργή, κανένα φύλο και κανένα παιχνίδι.

Καθώς τα έτη πέρασαν, οι αποικίες άρχισαν να βλέπουνε το παιχνίδι κατά μια διαφορετική άποψη. Αρχισαν να βλέπουνε ότι ήταν μια εύκολη πηγή εισοδήματος για τις αποικίες και ότι έφερε στους πολύ αναγκαίους φόρους. Αυτός ήταν πότε το παιχνίδι ήταν πρώτο legalized στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό εντούτοις αλλάζει όταν, στη δεκαετία του '50 που το probition τέθηκε σε ισχύ και αμέσως όλο το οινόπνευμα και το παιχνίδι απαγορεύθηκε.

Εντούτοις, καθώς τα έτη της απαγόρευσης πέρασαν το παιχνίδι έγιναν πιό κοινά και το αποκαλούμενο Speakeasy αντικαταστάθηκε από τη συμβατική χαρτοπαικτική λέσχη όπως ξέρουμε σήμερα, και παίζοντας είναι τώρα σχεδόν σε κάθε σπίτι στην Αμερική.

Categories

Selected Articles

Close