Het gokken kwam aan de Verenigde Staten met de Europese kolonisten die gevlucht van hun naties en gedroomd van de aanvang van het nieuw leven op de kusten van het Amerikaanse continent. Er waren twee soorten kolonisten. Er waren de regelmatige kolonisten die slechts wens was is het nieuw leven te maken voor zich in de Nieuwe Wereld. En er waren de Puriteinen, die de waarden van hun inheemse landen wilden mijden en leven een goed het Puriteins leven, ire., geen geslacht en geen het gokken.

Aangezien de jaren overgingen, begonnen de kolonies het gokken in een verschillende mening te zien. Zij begonnen te zien dat het een gemakkelijke bron van opbrengst voor de kolonies was en dat het in veelgevraagde belastingen bracht. Dat was bij het gokken eerste legalized in de Verenigde Staten was. Dit verandert nochtans wanneer, in de jaren '50 probition en onmiddellijk al alcohol van kracht werd en het gokken werd verboden.

Nochtans, aangezien de jaren van het Verbod het gokken alledaagser werden overgingen en zogenaamde Speakeasy door conventionele casino werd vervangen aangezien wij vandaag het weten is het, en gokkend nu in bijna elk huis in Amerika.

Categories

Selected Articles

Close